EMTelektro inženjering ponosni partner svjetski poznatih brendova 

KSB Business partner 

KSB kontinuirano raste od svog osnivanja 1871. godine i širom svijeta zapošljava više od 16.000 ljudi koji su posvećeni obezbjeđivanju odličnih usluga i najvišeg kvaliteta proizvoda. KSB se specijalizovao za proizvodnju pumpi i armatura sa primjenom u industriji, energiji, proizvodnji i distribuciji vode, otpadne vode,  kanalizacione sisteme, rudarstvo, stambeno-poslovnu izgradnju. EMTelektro inženjering d.o.o. Brčko je KSB Business partner za područje BiH od 2013. godine.

 

Danfoss Drives partner 

Danfoss zauzima vodeće mjesto u svijetu među proizvođačima elektromotornih pogona. 1968. godine Danfoss je prvi u svijetu predstavio masovnu proizvodnju elektromotornog pogona sa promijenjivom brzinom za motore naizmjenične struje i nazvao ga VLT. Sjedište je kompanije je u Danskoj. EMTelektro inženjering d.o.o. Brčko je Danfoss Drives partner za BiH i jedini ovlašteni serviser u BiH za frekventne regulatore i soft startere snage od 7,5 kW i veće.

 

Siemens Solution partner 

Siemens je svjetski poznata kompanija osnovana 1847. godine u Njemačkoj. Sastoji se od divizija koje se bave industrijom, energijom i zdravstvenom zaštitom. Širom svijeta zapošljava 398.000 ljudi. EMTelektro inženjering d.o.o. je Siemens Solution Partner Automation Drives. 

Kompanije u procesnoj industriji najviše trebaju partnera koji razumije tehnološki proces. EMTelektro inženjering je pouzdan partner sa višegodišnjim iskustvom u instalaciji i upravljanju u oblasti procesne opreme.