EMTelektro

EMTelektro inženjering d.o.o. osnovan je 2009. godine sa velikom željom da ostvarimo zacrtani cilj: stvaranje moderne firme čija će najveća snaga biti stručnost uz uslov poslovne korektnosti prema kupcima, dobavljačima i svim zaposlenim. Jasna vizija i posvećenost poslu doveli su nas do rezultata na koje, za sada, možemo biti ponosni. Prethodna godina predstavlja prekretnicu u razvoju EMTelektro.

Postigli smo značajne pomake na razvoju organizacione strukture, preselili smo se na atraktivniju lokaciju, pojačali infrastrukturu, kvantitativno i kvalitativno se kadrovski proširili, dobili certifikat kvaliteta ISO 9001:2008, završili proces rebrandinga...

Realizovali smo značajan broj kompleksnih projekata iz oblasti automatizacije industrijskih postrojenja, kao i niz projekata iz oblasti vodosnabdijevanja i odvodnje. Najvažnije od svega je to što smo, uz aktivnosti koje su direktno usmjerene na razvoj i unapređenje perspektive poslovanja, radili i na razvoju internih procesa i procedura. S tim u vezi, implementirali smo sistem upravljanja kvalitetom prema zahtjevima standarda ISO 9001:2008.

Organizaciono smo se podijelili u procese:

  • marketing i prodaja,
  • tehnička priprema i proizvodnja,
  • programiranje i razvoj,
  • montaža,
  • računovodstvo i finansije i
  • logistika.

Na taj način nastojimo kontinuirano raditi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom u proizvodnji, prodaji, projektovanju i servisu. Kroz ove, ali i sve druge aktivnosti pokazujemo da smo i dalje posvećeni našim korporativnim vrijednostima – usmjerenost na kupca i sistem kontrole kvaliteta, kako proizvoda tako i usluga.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim strateškim partnerima KSB, DANFOSS I SIEMENS. Njihovo povjerenje je je svojevrsno priznanje za uloženi trud u prethodnom periodu.

Ipak, pred nama su novi poslovni izazovi... Postavili smo sebi ambiciozne ciljeve, koji podrazumijevaju nastavak trenda rasta proizvodnje i prodaje kao i širenja mreže kupaca na tržištu Evropske unije. Uporedo sa aktivnostima vezanim za razvoj prodaje, i dalje ćemo raditi na podizanju nivoa kvaliteta proizvoda i usluga kako bi nastavili sa ostvarivanjem najvažnijeg cilja našeg poslovanja – zadovoljstvo kupaca.

Uprava EMTelektro inženjering d.o.o.