EMTelektro inžinjering Brčko najbolji KSB partner za Jugoistočnu Evropu

KSB Grupa, jedna od vodećih kompanija na svijetu u industriji proizvođača i snabdjevača pumpi i armatura, čiji je EMTelektro inženjering biznis partner za područje Bosne i Hercegovine, dodijelila je priznanje upravo nama za najboljeg biznis partnera za područje Jugoistočne Evrope za 2016. godinu. Nagradu je Milošu Dujkoviću i Siniši Dabiću uručio Marijan Silovic, direktor KSB-a za Jugoistočnu Evropu.

Ova izuzetno važna nagrada za naše preduzeće i veliko priznanje za uspješan rad uručena je na obilježavanju 9. godišnjice od osnivanja preduzeća.

Zahvaljujemo se KSB-u što je prepoznao naš trud, rad, zalaganje i napredak, kao i svim klijentima i kupcima koji su doprinijeli dobijanju ovog priznanja.

***

KSB je ekspert u proizvodnji pumpi i armature za zgradarstvo, industriju, vodoinženjering, energetski sektor i rudarstvo. Kao globalni igrač, KSB pruža usluge i proizvodi kompletne hidraulične sisteme za transport vode i otpadne vode u svim industrijama. Kompanija je upravo našoj firmi povjerila partnerstvo za BiH u dijelu servisiranja, puštanja u rad, prodaji rezervnih dijelova i prodaji zamjenskih pumpi.

 

Pumpni sistemi jedna su od primarnih djelatnosti naše firme, te pružamo kompletna rješenja u oblastima: bunarske pumpe, fekalne pumpe, povišenje pritiska, navodnjavanje, hidrostanice i dr. 

Leave a comment

Comments

Load More