Specijalizovani smo za proizvodnju upravljačkih ormara

Proizvodnja upravljačkih ormara za potrebe industrije naša je primarna djelatnost. Karakteriše je maksimalna posvećenost sa krajnjim proizvodom izuzetnog kvaliteta, koji prolazi stroge standarde kontrole proizvodnje i testiranja ormara.

Ormare izrađujemo prema zahtjevu i narudži sa ili bez već definisane šeme izrade. S obzirom na veći obim proizvodnje i niže troškove nabavke komponenti, naši proizvodi su upravo ono što kupci traže – visokokvalitetni sa pristupačnim cijenama.  

Naša prednost je i što imamo stručne i obučene zaposlenike, kratak rok isporuke u sve gradove BiH, susjedne zemlje, kao i zemlje Evropske unije. Naši proizvodi – upravljački ormari imaju EUR1 obrazac, pa samim tim nemaju troškove carine.

Osim poštovanja zahtjeva Sistema kvaliteta ISO 9001, posjedujemo i C E znak, što daje dodatnu vrijednost proizvodima.

Za sve naše proizvode dajemo i garanciju od godinu dana. Garantni list, koji mora da dobije svaki kupac, potvrda je da je oprema pravilno odabrana, instalirana prema uputstvima proizvođača, puštena u rad, te da je izvršena obuka korisnika. Na ovaj način garantujemo da je oprema propisanog kvaliteta i da će u predviđenom roku uredno funkcionisati, ukoliko se koristi pravilno i u skladu sa uputstvom za upotrebu, koje je takođe sastavni dio isporuke gotovog proizvoda.

Više o vrstama i karakteristikama upravljačkih ormara na sljedećem linku na našoj web stranici:

http://emtelektro.ba/index.php/oprema/proiz/upravljackiormari

ili YouTube stranici:

 https://www.youtube.com/watch?v=S-Vv_Z7xeX8

Leave a comment

Comments

Load More