Izrada SCADA sistema za sve nivoe automatizacije

Svaki proces u industriji koji se može automatizovati odličan je kandidat za primjenu SCADA rješenja (Supervisory Control And Data Acquisition). Riječ je o sistemu za mjerenje, praćenje i kontrolu industrijskih sistema.

Programiranje i izrada SCADA sistema jedan je od osnovnih poslovnih procesa realizacije u našem preduzeću, koji ima za cilj izradu tehničkog rješenja – programa kao konačnog proizvoda, koji će odgovoriti zahtjevima i potrebama kupca, ujedno poštujući standarde poslovanja i zahtjeve sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001.

Projektovanje, izrada tehničkih riješenja i izvođenje za potrebe vodosnabdijevanja, drvne industrije, prehrambene industrije, klimatizacije i brojnih drugih oblasti donijeli su nam veliko iskustvo i sigurnost da će naš proizvod pouzdano i tačno upravljati postrojenjima ili dijelovima sistema.

Naša SCADA rješenja koriste vodovodi u Doboju, Šamcu, Brčkom, Tesliću, Prnjavoru, zatim rafinerija u Modriči, željezara u Zenici, termoelektrana u Prištini, biogas elektrana u Šamcu, nadalje preduzeća iz Kaknja, Sarajeva, Banjaluke, Broda, Novog Grada, Gruda i brojnih drugih gradova.

Kažite nam koji proces želite da automatizujete i naši stručnjaci koji se bave programiranjem PLC-ova (Programmable Logic Controller) i izradom aplikativnih softvera, izradiće željeno rješenje. 

Leave a comment

Comments

Load More