Danfoss grijanje

DANFOSS grijanje

Danfoss je vodeći proizvođač regulacijskih uređaja za sisteme grijanja. Pored ostalog, proizvodni program uključuje radijatorske termostate, automatske regulacijske uređaje za daljinsko grijanje, elektronske regulatore vođene vanjskom temperaturom, regulatore za sisteme potrošne tople vode te komponente za plamenike i kotlove.

NIVELCO

NIVELCO

Nivelco je proizvođač  uređaja za detekciju i mijerenje nivoa najrazličitijih vrsta tečnosti, zrnastih i praškastih materijala, u ponudi ima uređaje iz oblasti procesne analitike : senzore elektroprovodljivosti, redoks potencijala, rastvorenog kiseonika i pH vrednosti. 
Uređaji su namijenjeni za primjenu u najrazličitijim industrijskim sistemima u oblasti pripreme vode, CIP tretmana u prehrambenoj industriji, tretman vode u kotlovskim postrojenjima, zatim postrojenjima za prečišćavanje komunalnih i industrijskih otpadnih voda i sl.

MJK

MJK

MJK automatizacija, osnovan je 1977 godine , kao proizvođač mjerne i regulacione opreme za vodovode, kanalizaciju i postojenja u industriji. Proizvodni program čine: nivometri, kontroleri za pumpe, mjerači protoka, pH mjernje, mjerenje mutnoće, SCADA sistemi, oprema za prikupljanje i prenos podataka.

DANFOSS industrijska automatizacija

DANFOSS industrijska automatizacija

Na usluzi širokom globalnom tržištu unutar različitih i zahtjevnih industrijskih branši, Industrijska Automatika je Vaš jedinstveni partner za komponente i sisteme industrijskog upravljanja. Saradnjom sa EMTelektro inženjringom , Vi dobijate pristup cijelokupnoj našoj banci znanja, s posebnim fokusom na nadzor i upravljanje: pritiska, temperature, električne snage i kontrole fluida. 
Tipični proizvodi su: elektromagnetni ventili, osjetnici, pretvarači i sklopke za pritisak i temperaturu. Naša automatika je često mali ali neizostavni dio određenog industrijskog projekta često obavljajući striktno uslovljani nadzor ili sigurnosnu funkciju.