Osnovna djelatnost EMTelektro inženjering d.o.o. je proizvodnja upravljačkih ormara, za potrebe industrije. U ponudi su tri generacije upravljačkih ormara, svi imaju oznaku EMT koji asocira na brend koji je već prepoznatljiv na tržištu BiH. 

Generacije ormara su podjeljenje prema stepenu automatizacije za koji su namjenjenjene.
Tako da imamo: EMT BOX, EMT CONTROL i EMT DRIVE.

Put do gotovog proizvoda započinje projektovanjem, izdradom šeme, koja je sastavni dio dokumentacije koja se isporučuje sa proizvodom. Proizvodnja je nadgledana od strane inženjera koji su zaduženi za sprovođenje procedura prilikom izrade, a sve u cilju kvaliteta.

Elementni koje koristimo su isključivo od sertifikovanih proizvođača, što je garancija kvaliteta gotovog proizvoda. Neki od naših dobavljača za sklopnu tehniku: SIEMENS, URAM, OBO BETTERMANN i drugi. Od 2010 godine distributeri smo a ujedno i korisnici ormara EVROTEHNA, koji su bitno doprinijeli poboljšanju dizajna i funkcionalnosti naših proizvoda.

Posebno mjesto zauzima saradnja sa Danfoss-om, u oblasti frekvetnih regulatora. Naši inženjeri su obučeni da odovore na sve zahtjeve korisnika. Tehička podrška i servis su ono po čemu se izdvajamo od konkurencije.

Upravljački ormari

UPRAVLJAČKI ORMARI

Osnovna djelatnost EMTelektro inženjering d.o.o. je proizvodnja upravljačkih ormara, za potrebe industrije. U ponudi su tri generacije upravljačkih ormara, svi imaju oznaku EMT koji asocira na brend koji je već prepoznatljiv na tržištu BiH.

Read more

Hidrostanice

HIDROSTANICE

Obzirom da imamo višegodišnje iskustvo u radu sa pumpnim sistemima, a i bavimo se i proizvodnjom upravljačkuh ormara, odlučili smo proširiti ponudu na hidrostanice iz vlastite proizvodnje.

Read more

Panel building

PANEL BUILDING

Često se susrećemo sa proizvođačima, OEM-ovima i inžinjerskim kompanijama koje mogu da smanje troškove proizvodnje upravljačkih ormara. Takođe mogu i da povećaju svoju efikasnost fokusirajući se na svoju primarnu djelatnost jer je često slučaj da proizvodnja upravljačkih ormara nije njihov primarni posao.

Read more

upravljacki ormari SD

EMT BOX - SD

Oznaka SD je nije podrazumjevana i ona se navodi u oznaci EMT BOX-a. Skracenica je od engleskog naziva za start zvijezda- trokut elektromotora „star delta“.

Read more