EMTelektro inženjering d.o.o. kadrovski je organizovan da može ponuditi svaku vrstu usluga iz oblasti pumpnih sistema. Voda je životni resurs i prema toj činjenici imamo dužno poštovanje.

Naši firma ima zavidne reference iz više različitih aplikacija sa pumpama. Potapajuće pumpe, povišenje pritiska, hidro stanice, fekalne stanice, doziranje, grijačke i druge su elementi tehničkih riješenja koje nudimo kupcima. Za sva ponuđena riješenja preuzimamo odgovornost u pogledu funkcionalnosti. Krajnjem korisniku obezbjeđujemo tehničku podršku i servis, u garantnom i van garantnom periodu.

Oblasti primjene su : industrija, vodosnabdijevanje, grijanje, klimatizacija, navodnjavanje, zaštita od požara i mnoge druge.

Posebnost naše firme ogleda se u tome što sem pumpi, korisniku stojimo na raspolaganju i na poljima automatizacije i prosecne opreme u pumpnim sistemima.

KSB

KSB

EMTelektro inženjering d.o.o. je dobio povjerenje KSB-a da bude business patner za područje BiH, servisiranje, puštanje u rad, prodaja rezervnih dijelova i prodaja zamjenskih pumpi. Stručno smo osposobljeni i imamo višegodišenje iskustvo u domenu pumpni sistema, kako samih pumpi, tako i kompletnih rješenja u sledećim oblastima: bunarske pumpe, fekalne pumpe, povišenje pritiska, navodnjavanje, hidrostanice i drugo.

Aquainterma

AQUAINTERMA

EMTELEKTRO INŽENJERING je ovlašteni distributer i servis partner za područje Bosne i Hercegovine opreme i  proizvoda renomiranog proizvođača i distributera opreme za doziranje hemikalija i dezinfekciju vode - AQUAINTERMA.

Stoga nudimo širok spektar uređaja i opreme za doziranje hemikalija i dezinfekciju vode, kako u sistemima za proizvodnju vode za piće tako i u industrijskim sistemima i u sistemima obrade otpadnih voda.

Težeći za konstantnim razvojem i usavršavanjem uspostavljamo saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima uređaja i opreme za tretman vode, transport i manipulaciju fluida tako da smo u mogućnosti da tržištu ponudimo vrhunske sisteme i opremu.

ZDS

ZDS

ZDS je poznat po proizvodnji visoko efikasnih i pouzdanih potopnih pumpi i motora za bunare prečnika 4 cola. ZDS proizvodi se prodaju u preko 40 zemalja.

Pumpe nude jedinstvenu kombinaciju efikasnosti, zaštite motora od pregorijevanja, lakog održavanja i visoke otpornosti na sve abrazive, uključujući i provereno najvećeg protivnika svih pumpi – pijeska.

QPGo.P

Rešenje „U jednom paketu“ 4“ pumpa u tehno-polimeru – spremna za instalaciju

Read more